Wij zijn vol geboekt van 26 Juli tot en met 19 Augustus

Gedenk ornamentjes

Het laatste wat je wilt is afscheid nemen van je geliefde huisdier. Wij begrijpen hoe moeilijk het verlies van je maatje is, daarom zijn wij in contact gekomen met iemand die prachtig hand-geblazen as-ornamentjes maakt en speciaal voor ons een dierenlijn/konijnenlijn is gaan maken. Hierin kun je het as van je overleden vriendje bewaren of bijvoorbeeld een plukje haar. Dan kun je altijd aan hem blijven denken.

Onze frosted line

Onze urnen worden vervaardigt door de Eeuwige roos. Vanuit hun liefde voor handgemaakte producten hebben zij een collectie samengesteld van handgemaakte as- en grafornamenten. In samenwerking met een aantal (glas)kunstenaars uit verschillende landen worden de mooiste as- en grafornamenten gecreƫerd. Elk ornament is met de hand vervaardigd en daarom uniek. Dat maakt het extra bijzonder.

Druppels

Onze urntjes in druppelvorm zijn er in verschillende maten en daarom ook geschikt voor de grotere konijnen. De urnen zijn er in diverse kleuren en een afbeelding kan zelf gekozen worden. Ook een naam of andere tekst is mogelijk.

Al onze urnen zijn geschikt voor alle huisdieren, dus ook voor een hond of kat, cavia of hamster. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren.

Frosted pebble heart

Onze pebbles zijn er niet alleen in een ovale vorm, maar ook in hartvorm. Zeker de transparante is zeer geschikt om een plukje haar van je dier in te bewaren. Door de figuratie heen is dit namelijk goed zichtbaar. Deze zijn verkrijgbaar voor alle huisdieren, ook eventueel met tekst. Een gedenksteentje- of pebbeltje is geschikt voor een klein beetje as of een plukje haar. Zo heb je toch een mooie herinnering, terwijl het niet heel erg groots is. Ook zeer geschikt om buiten te plaatsen op een grafje of een herdenkingsplekje. Eventueel verkrijgbaar met een goud- of zilverkleurig houdertje