Wij zijn vol geboekt van 26 Juli tot en met 19 Augustus

Konijnencentrum Famke

In ons centrum bent u aan het goede adres wat betreft:

Vakantie opvang

Gaat u op vakantie, een paar dagen weg, of kunt u om een andere reden even niet voor uw konijn of knaagdier zorgen? Wij bieden u de mogelijkheid om ze onder te brengen in ons pension. Alle konijnen/koppels krijgen een verblijf, waar ze de hele logeerperiode in zullen verblijven, met de mogelijkheid om lekker op het gras of terras hun pootjes te strekken. Ook cavia’s, hamsters etc zijn van harte welkom. Voor cavia’s hebben we mooie verblijven van 1.50 en ook voor uw hamster hebben we een eigen luxe verblijf.

Koppelvakantie

Heb je zelf 2 konijnen die niet (meer) samen kunnen? Ook dan bieden wij de mogelijkheid om langs te komen en gaan wij proberen of het ons lukt om te zorgen dat jouw konijnen wel (weer) vriendjes kunnen worden. In onze ruim opgezette ren kunnen ze alle tijd nemen om elkaar (opnieuw) te leren kennen.
Zoek je een nieuw maatje voor jouw konijn, die alleen woont, kan je heel goed terecht bij Stichting Konijnenopvang Hillegom, waar wij goed mee samen werken.

Vachtverzorging

Konijnen ondervinden soms veel problemen met hun vacht. Of u nou een langharige Teddy dwerg heeft of een normaal harige Vlaamse reus, alle konijnen zijn welkom voor de nodige vachtverzorging. Heeft u vragen omtrent een probleem bij u konijn? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben de opleiding Professionele Konijnentrimmer gedaan en weten precies hoe we de vacht van jouw konijn moeten behandelen. En uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de juiste materialen en de juiste voeding voor jouw konijn.

Konijnentraining Agility

Het spelen met konijnen is een belangrijk onderdeel om een vertrouwensband op te bouwen met jouw konijnen. Konijnen zijn graag bezig en wij komen graag langs om te leren hoe je een clicker/targetstick gebruikt bij je konijnen
Daarnaast verhuren we ook puzzelboxen en agilityboxen in een heuse speel – o – theek voor konijnen en cavia’s. Laat hun hersens kraken met onze leuke en verschillende puzzelboxen of ga zelf aan de slag met onze uitgebreide agilityboxen.

Voeding- en Gedrag adviezen

Wij zijn geschoold bij de Tinley academie omtrent het gedrag van het konijn. Ook hebben we een ruime ervaring in de omgang met konijnen. U kunt dus ook met al uw vragen omtrent het gedrag bij ons terecht en we proberen zo goed mogelijk een advies op maat te geven.
Heel veel hangt ook samen met de juiste voeding en ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stel gerust uw vragen of kom langs en bekijk eens onze uitgebreide winkel met gezonde en verantwoorde snacks.
Wij zijn een verkooppunt van webwinkel Chanty Place.

Famke Forever

Famke Forever bied u een prachtige lijn van handgeblazen urnen en gedenk ornamenten. Want 1 ding weten we zeker, hoewel we er liever niet bij stil staan, er komt een keer een einde aan het leven van je geliefde huisdier. Onze urnenlijn is uniek en ieder item wordt speciaal vervaardigt, zoals jij het wil. Een foto op een RVS standaard, de naam van jouw dier, alles is mogelijk. Indien gewenst regelen wij voor u de crematie en samen zoeken we een passend ornament uit voor uw dier. Dit kan bij ieder huisdier. Ook voor uw kat, hond, hamster of cavia.